Losos s chřestem a pestem pečený v alobalu | Coolinářka
9. 5. 2016

Losos s chřestem a pestem pečený v alobalu

Ingredience

  • filet lososa
  • zelený chřest
  • mandlové pesto s bazalkou
  • cherry rajčata
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

Moji přátelé z Hradeckých delikates (http://www.hradeckedelikatesy.cz) mně pravidelně zásobují jejich skvělými produkty. Tentokrát jsem vyzkoušela mandlové pesto s bazalkou v tomto jednoduchém receptu.

Postup

  1. Alobal lehce pokapejte olivovým olejem

  2. Na něj poskládejte vedle sebe pár očištěných stonků zeleného chřestu

  3. Na chřest položte osolený a opepřený filet lososa

  4. Ten pomažte pestem a nakonec přidejte pár lehce osolených cherry rajčátek

  5. Alobal zabalte a dejte péct na litinový tác nebo pekáč do vyhřáté trouby na 180 stupňů 15-20 minut.
    Dobrou chuť!

Jídla z ryb a mořských plodů

Jídla z ryb a mořských plodů

To nejlepší pro vaše zdraví

Malá jídla

Malá jídla

Můj Instagram

Left Menu IconSledujte mě
Menu