Restované ředkvičky se slaninou a rozmarýnem | Coolinářka
5. 7. 2015

Restované ředkvičky se slaninou a rozmarýnem

Ingredience

  • svazek ředkviček
  • 70g anglické slaniny
  • 1/2 lžičky čerstvého rozmarýnu
  • 1 stroužek česneku
  • sůl

Sezóna ředkviček vrcholí a my vzorek ze sklizně dostali od našeho milého souseda. Mně ale syrové ředkvičky nedělají dobře na žaludek, proto jsem zkusila tuto úpravu.

Postup

  1. Nejprve si orestujte asi 70g nakrájené slaniny, dejte ji stranou okapat na papírový ubrousek a do výpeku dejte orestovat na poloviny nakrájené ředkvičky

  2. Když začnou zlátnout, přidejte k nim asi půl lžičky nasekaného rozmarýnu a jeden nakrájený stroužek česneku

  3. Vše ještě asi 2 minuty restujte, nakonec přidejte na prohřátí slaninku a podávejte, ideálně s chlebem

  4. Jednoduchá a rychlá večeře je na světě

  5. Dobrou chuť!

To nejlepší pro vaše zdraví

Malá jídla

Malá jídla

Zeleninová jídla

Zeleninová jídla

Instagram feed

Left Menu IconSledujte mě
Menu