Tousty s jablky a Camembertem | Coolinářka
27. 9. 2015

Tousty s jablky a Camembertem

Ingredience

  • bílá bageta
  • anglická slanina
  • sýr typu Camembert
  • kyselá jablka
  • vepřové sádlo
  • sůl

Dnešní recept je opět z kategorie „rodinný“… Neotřelá kombinace kyselých jablek a sýru se báječně hodí pro podzimní večer se skleničkou dobrého vína. Není to sice zrovna dietní recept, ale na zimu přeci musíme trochu „založit na sádlo“ 🙂

Postup

  1. Bagetu si nakrájejte na plátky, které potřete velmi slabou vrstvou sádla a osolte je

  2. Sádlo zde hraje velmi důležitou roli a dává receptu tu správnou chuť!
    Jablíčka zbavte jádřince, neloupejte je a nakrájejte na měsíčky (asi 1,5 cm)

  3. Na každou bagetku dejte asi tři kousky jablíčka, na něho položte kousek sýru a navrch dejte 1-2 plátky slaniny.
    Tousty dejte péct na plechu na 180 stupňů, dokud anglická slanina nezačne zlátnout.
    Dobrou chuť!

To nejlepší pro vaše zdraví

Malá jídla

Malá jídla

Můj Instagram

Left Menu IconSledujte mě
Menu